top of page

"У кожного свій фронт"

Саме під таким гаслом була проведена благодійна фотовиставка в Палаці культури студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Як і завжди, Палац культури привітно зустрів гостей - студентів і працівників університету, представників Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації та Благодійного фонду "Меморіал Сірка".

Проведення фотовиставки приурочене до 104-річчя нашої alma mater і 70-річчя відновлення діяльності Палацу як закладу культури для молоді. У фокусі гостей - життєві світлини працівників і студентів університету, які зі зброєю в руках, на волонтерському та освітньому фронтах боронять Україну від агресора, захищають її незалежність і територіальну цілісність.

Мета виставки - благодійна акція на підтримку Дніпропетровського обласного військового шпиталю. Згуртована університетська родина долучилася до облаштування нового хірургічного корпусу та придбання технологійного обладнання - помпи для аспірації та іригації, яка може зберегти життя поранених військовослужбовців. Кожен може долучитися до збору коштів і зробити свій внесок у добру справу через спеціальний рахунок.

Наприкінці виставки гостей радо привітали творчі колективи Палацу культури студентів на чолі з директоркою Оксаною Рудковською.

Ми дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення благодійної виставки! Віримо в ЗСУ і наближаємо Перемогу кожен на своєму фронті!

621 перегляд

Comentarios


bottom of page