top of page

У ДНУ відбувся треніг "Принципи безпеки під час збройного конфлікту"

Сьогодні, коли вся Україна бореться у жорстокій війні за свою незалежність і свободу, є серйозна небезпека для кожного з нас натрапити на вибухонебезпечні предмети, залишені окупантами. Особливо це стосується територій, на яких вели або ведуть бойові дії. Для нашої держави безпека і життя кожного громадянина - найвищий пріоритет. Але не кожен із нас фахівець у військовій справі. Тому пересічній людині важко, а інколи й практично неможливо відрізнити й розпізнати вибухонебезпечні предмети. Тому на запрошення профспілкової організації до Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара завітали представники міжнародної благодійної громадської організації The HALO Trust і провели цікавий практичний тренінг "Принципи безпеки під час збройного конфлікту".

Керівник групи Дніпровського відділення Володимир САЦИК детально ознайомив присутніх членів трудового колективу з різними типами вибухових предметів і речовин, та як їх розпізнати. Зокрема, він наголосив, що ворог зараз використовує різні антигуманні способи, щоб завдати якомога більшої шкоди мирному населенню.


У цілому під час тренінгу присутні розширили свої знання стосовно видів і класів небезпечності вибухонебезпечних предметів, дізналися, як треба діяти в разі їх виявлення.

365 переглядів

Comments


bottom of page