top of page

Нагороди студентам - переможцям тенісного турніру

6 грудня 2023 року з ініціативи профспілкової організації в Палаці спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулися змагання з настільного тенісу серед студентів університету. За перемогу в турнірі змагалися 35 студентів з 12 факультетів – прикладної математики, суспільних наук і міжнародних відносин, історичного, юридичного, економічного, фізики, електроніки та комп’ютерних систем, психології та спеціальної освіти, біолого-екологічного, хімічного, фізико-технічного, української й іноземної філології та мистецтвознавства, систем та засобів масової комунікації. Приємно зауважити, що крім учасників турніру до Палацу спорту завітали й глядачі, щоб підтримати своїх колег і друзів.



Боротьба за університетську першість із тенісу була цікавою і напруженою. Проведення змагань відбулося згідно з олімпійською системою, а суддею турніру була Тетяна Глоба, доцентка кафедри фізичного виховання та спорту, майстриня спорту України з тенісу.



За підсумками змагань визначили трьох переможців: студента факультету прикладної математики Данила Уса – І-е місце, студента факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Олексія Кулікова – ІІ-е місце, студента факультету психології та спеціальної освіти Ярослава Романюка – ІІІ-е місце. Організатори змагань також відзначили майстерну і цікаву гру студентки факультету прикладної математики Олександри Кучугурної.

11 грудня 2023 року переможці отримали від голови профспілкової організації Євгенія Сніди та ректора університету Сергія Оковитого нагороди – кубки, дипломи та багатофункціональні повербанки.



За організацію і допомогу з проведення турніру з настільного тенісу висловлюємо вдячність науково-педагогічним працівникам кафедри фізичного виховання та спорту – завідувачеві Олексію Горпиничу, доцентці Тетяні Глобі та старшому викладачеві Олександру Дідковському.


227 переглядів

Comments


bottom of page