top of page

Бустерне щеплення членів Профспілки

Попри посилені заходи щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) за останні тижні інтенсивність і кількість інфікованих в Україні збільшилася. Тому актуальним наразі є профілактичне щеплення. Зрозуміло, що і сьогодні з боку скептиків можна наразитися на критику стосовно ефективності щеплення, але очевидним є те, що воно, якщо і не захистить цілком від хвороби, то полегшить її перебіг.


У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара вже другий рік поспіль профспілковий комітет організовує щеплення для працівників безпосередньо на базі навчального корпусу № 1 або закладів охорони здоров'я м. Дніпра. Усього за період із червня 2021 року по теперішній час профспілковим комітетом організовано щеплення для 1500 працівників і здобувачів вищої освіти (повний курс та бустерне щеплення).



19-20 жовтня 2022 року профспілковий комітет вкотре організував бустерне щеплення вакциною Pfizer, адаптованою під штам "Омікрон", для 102 членів Профспілки працівників освіти і науки України - працівників університету. Цього разу щеплення провели на базі Комунального некомерційного підприємства «Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» Дніпровської міської ради.


У листопаді 2022 року профспілковий комітет планує провести ще одну хвилю бустерного щеплення. Закликаємо кожного попіклуватися про своє здоров'я та здоров'я оточуючих!

367 переглядів

Comments


bottom of page